Dr. Szalontai György

rendelő vezető főorvos

„Szívügyemnek érzem, hogy pácienseim elégedetten távozzanak tőlem. Munkám során magas fokú precizitásra törekszem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a legkorszerűbb szakmai újdonságok elérhetővé váljanak pácienseink számára, ezért külföldi és hazai fogászati kurzusokon megszerzett ismereteket, valamint a legmodernebb technológiákat honosítjuk meg folyamatosan rendelőnkben.”

Dr. Nagy Dominik

„Hitvallásom, hogy tudásom naprakész legyen, hogy páciensem mindig a számára legmegfelelőbb kezelést kaphassa meg.”

Tovább az életrajzra

Dr. Gyarmati Beáta

„A hozzám fordulók teljes körű ellátását egy csapat részeként, de saját szakterületemen tudásom legjavát adva kívánom végezni. A fogszabályozás szép eredményeit csak hosszú távon, komplexen gondolkodva és a pacienssel együtt dolgozva érhetjük el, mely napról napra motivál és szakmai kihívásokat biztosít, melyben örömömet lelem.”

Tovább az életrajzra

Dr. Ónodi-Szűcs Róbert

„Fő területem a navigációs implantáció, a implantológia, a digitális protetika és a fémmentes fogpótlások. 16 éve praktizálok.”

Tovább az életrajzra

Dr. Kovács Kinga

„Szeretem a hivatásom, mert lehetőséget biztosít, hogy egyre több mosolyhoz járulhassak hozzá. Ebben segít elméleti tudásom folyamatos frissítése, az igényesen elvégzett munka valamint a személyes odafigyelés és bizalom kialakítása.”

Tovább az életrajzra

Dr. Orosz Orsolya

“Pácienseim bizalommal fordulhatnak hozzám, mert a kezelèsek során a maximumra törekszem, így minden alkalommal garantált az őszinte mosoly.”

Tovább az életrajzra