Teljes körű, fogászati ellátás

Citydent filozófia: rendelőnkben dentálhigiéniai ellátást, esztétikai fogászati és konzervatív kezeléseket, szájsebészeti beavatkozásokat és fogpótlásokat is egyaránt végzünk. Ezen felül, specialistáinknak köszönhetően, a gyermek- és felnőtt fogszabályozás, a fogászati implantáció, a fogsebészeti beavatkozások elvégzését megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező szakembergárda biztosítja. Ezért pácienseink teljes fogászati ellátása során gyakran több kolléga is végez kezeléseket a megfelelő szakterületen. Helyben történik a diagnosztikához szükséges valamennyi röntgenfelvétel elkészítése – digitális formában – ezzel is csökkentve a pácienseket ért sugárterhelést. Hagyományos felvételeken felül lehetőségünk van a legmodernebb csúcstechnikával, 3D fogaszati CT felvételt készíteni. Minőségpolitikánkban nagy hangsúlyt kap a kompetencia szint. A munkafolyamatokat csapatmunkában végezzük. Összehangolt munkában dentálhigiénikus, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fogszabályozó, konzerváló, fogpótlással foglalkozó szakorvos illetve szájsebész vesz részt.

Élen lenni, és a legújabb csúcsminőségű berendezéseket használni

Ez a CityDent filozófia! XXI. századi, CAD/CAM csúcstechnikai berendezéseinkkel, a centrumunkban található fogtechnikai laborunk segítségével, kimagasló esztétikai igényű, fémmentes fogpótlásokat készítünk különleges, lenyomatvétel nélküli, szkenner eljárással. Budapesti viszonylatban is nagy előny, hogy egy rendkívüli technológiával felszerelt digitális fogtechnikai laboratórium áll rendelkezésre a rendelő területén.

Citydent filozófia: fókuszban a mosolygó, elégedett páciens

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű tájékoztatásra, a garanciális feltételekre valamint pácienseink folyamatos utógondozására. A megfelelő szakembergárdán és a kellemes, Andrássy úti panorámás rendelői környezeten felül a pácienseink kényelmét szolgálva biztosítjuk, hogy a kezelés teljes időtartama alatt, ingyenesen parkolhatnak, klimatizált, 2 szintes teremgarázsunkban.