dr. Szalontai György rendelő vezető orvos

„Először semmi kedvem nem volt konzultációra menni. Csak azt akartam, hogy szüntessék meg a fájdalmamat, nem volt kedvem beszélgetni. De aztán mégis nagyon hasznosnak bizonyult a dolog, mert Szalontai Doktor egy csomó olyan részletre is felhívta a figyelmemet, amire nem is gondoltam. Most már jó úton haladok és még szebbek is lesznek a fogaim, mint vártam…”

N. Gábor, közgazdász – Budapest

„Na én tipikusan az a nagyon félős páciens vagyok. Világ életemben rettegtem a fogorvosoktól. A CityDentbe is csak azért mentem el, mert ajánlották nekem és már nagyon muszáj volt. Dr. Szalontai fogadott és nagyon megnyugtató volt, ahogy beszélt velem. Kezdtem egyre kevésbé félni, a végén már egész bátor lettem és még kérdeztem is. Örülök, hogy elmentem a konzultációra, mert az segített leküzdeni a fóbiámat.  Köszönet…”

K. Klára, mesterkozmetikus – Szentrendre

„Én már több rendelőt is megjártam. Sok helyen voltam, de nem igazán kaptam meg azt, amire szükségem volt. Pontosan tudni akartam, mi a problémám, mi okozza azt és hogyan lehet azt kíméletesen orvosolni. A CityDent közel volt hozzám. Nem ismertem őket, de szimpatikus volt a honlap, hát elmentem. Itt végre olyan részletes információt kaptam, ami alapján tudtam jó döntést hozni. Már nem keresgélek tovább…”

F. Zoltán, nyugalmazott gépészmérnök – Budapest

Ez csak néhány vélemény arról, miért érdemes alaposan utánajárni egy fogászati problémának és részt venni egy személyes konzultáción. Ez a lehetőség pedig az Ön számára is adott, hiszen csak egy telefonhívásába kerül: