dr. Szalontai György rendelő vezető orvos

“Először semmi kedvem nem volt konzultációra menni. Csak azt akartam, hogy szüntessék meg a fájdalmamat, nem volt kedvem beszélgetni. De aztán mégis nagyon hasznosnak bizonyult a dolog, mert Szalontai Doktor egy csomó olyan részletre is felhívta a figyelmemet, amire nem is gondoltam. Most már jó úton haladok és még szebbek is lesznek a fogaim, mint vártam…”

N. Gábor, közgazdász – Budapest

„Na én tipikusan az a nagyon félős páciens vagyok. Világ életemben rettegtem a fogorvosoktól. A CityDentbe is csak azért mentem el, mert ajánlották nekem és már nagyon muszáj volt. Dr. Szalontai fogadott és nagyon megnyugtató volt, ahogy beszélt velem. Kezdtem egyre kevésbé félni, a végén már egész bátor lettem és még kérdeztem is. Örülök, hogy elmentem a konzultációra, mert az segített leküzdeni a fóbiámat.  Köszönet…”

K. Klára, mesterkozmetikus – Szentrendre

„Én már több rendelőt is megjártam. Sok helyen voltam, de nem igazán kaptam meg azt, amire szükségem volt. Pontosan tudni akartam, mi a problémám, mi okozza azt és hogyan lehet azt kíméletesen orvosolni. A CityDent közel volt hozzám. Nem ismertem őket, de szimpatikus volt a honlap, hát elmentem. Itt végre olyan részletes információt kaptam, ami alapján tudtam jó döntést hozni. Már nem keresgélek tovább…”

F. Zoltán, nyugalmazott gépészmérnök – Budapest

Ez csak néhány vélemény arról, miért érdemes alaposan utánajárni egy fogászati problémának és részt venni egy személyes konzultáción. Ez a lehetőség pedig az Ön számára is adott, hiszen csak egy telefonhívásába kerül:

+36-30-160-6000

Ezért érdemes Önnek is eljönnie egy személyes konzultációra a CityDentbe:

1. Információ

1. Információ

Egy fogászati probléma megoldásának legfontosabb lépése, hogy pontos képet kapjon arról, mi is a valós probléma és az hogyan orvosolható. A legjobb, ha azt egy tapasztalt és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogszakorvostól kapja meg. Az értékes információk birtokában már megfontoltabban és bátrabban tud döntést hozni erről az Ön számára fontos kérdésről.

2. Tapasztalat

2. Tapasztalat

A fogorvosválasztás nem egyszerű feladat. Az ajánlások talán segítségünkre lehetnek, de nincs annál biztonságosabb, ha személyesen győződünk meg arról, hogy jó helyen járunk és kellően felkészült fogorvost választottunk. Egy személyes konzultáció alkalmával kockázatok nélkül ismerkedhet meg a rendelői környezettel és szerezhet tapasztalatot fogorvosának felkészültségéről és érthető kommunikációjáról.

3. Digitális dinagnosztika

3. Digitális dinagnosztika

Még egy több évtizedes gyakorlattal rendelkező fogszakorvos sem ismerhet fel minden fogászati problémát korszerű digitális diagnosztikai eszközök nélkül. A CityDentben működő kíméletes 3D CT technológia a ma elérhető legkorszerűbb eszközökkel teszi lehetővé a fogászati problémák feltárását és beazonosítását. Nélkülözhetetlen eszköz a sikeres orvosláshoz.

4. Precíz fogászati probléma feltárás

4. Precíz fogászati probléma feltárás

A fizikai vizsgálat és a 3D CT felvételek már nagy biztonsággal nyújtanak elegendő információt konzultáló orvosának ahhoz, hogy nem csak a könnyen felismerhető problémákat tárja fel, hanem azokat az esetleges gócokat is, melyek a későbbiekben sok-sok kellemetlenséget okozhatnak Önnek. Ezeket azonban elkerülheti egy egyszerű személyes konzultációval.

5. Személyre szabott kezelési alternatívák

5. Személyre szabott kezelési alternatívák

Egy fogászati problémának több lehetséges megoldása van. Megtalálni azt, amelyik a leginkább alkalmazkodik az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez, már egy közös feladat konzultáló orvosával. A CityDentben minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy olyan megoldást keressünk Önnel közösen, amely nem csak esztétikai igényeit elégíti ki, de a hosszú távú funkcionális kényelmét és biztonságát is szolgálja.

6. Írásos árajánlat ár garanciával

6. Írásos árajánlat ár garanciával

Egy jól sikerült konzultációnak kézzel fogható eredménye van az Ön számára. Ez pedig nem más, mint egy írásos kezelési terv és árajánlat, amely tartalmazza a CityDent ár garanciát is.

Ebből a dokumentumból pontosan kiderül az Ön számára, hogy mi a valós fogászati problémája, arra mi a közösen kidogozott, ideális kezelési alternatíva, mennyi ideig fog tartani a kezelés vagy a kezelés sorozat, hány alkalommal kell a rendelőbe látogatnia és mennyibe fog az egész kerülni Önnek.

Egy személyes konzultációnk a CityDentben tehát csak pozitív hozadéka lehet az Ön számára: értékes információ, személyes benyomások, megoldási lehetőségek, időbeosztás és költségek.

Minden, ami ahhoz kell, hogy okos és megalapozott döntést tudjon hozni erről az életminőségét jelentősen befolyásoló, fontos kérdésről.

Tegye meg ezt az egyszerű első lépést, és kérjen egy konzultációs időpontot a +36-30-160-6000 telefonszámon, hiszen ez semmilyen kockázatot nem jelent az Ön számára.

Ha pedig egy rutinos és nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistára bízná legszívesebben fogászati problémájának megoldását, akkor kérje konzultációs időpontját Dr. Szalontai György rendelő vezető főorvoshoz.

Várjuk Önt szeretettel a CityDentben, Budapest szívében.

Visszahívást kérek