Fogszabályozás Budapesten! Válassza az Invisalign láthatatlan fogszabályozó módszert a CityDent fogászatban! Esztétikai és funkcionális fogszabályozás esetén is szívesen segítenek fogorvosaink!

+36-30-160-6000

Invisalign láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályzás alignerekkel, diszkrét sínekkel történő megoldása. A sínek átlátszóak kényelmesen hordhatóak, csak a fogak felületére terjednek ki. A digitális kezelési terv készítéséhez a fogakat hagyományos lenyomatvételi eljárással, vagy optikai scanerrel lemintázzuk. A fogakról, arcról, mosolyról fotókat készítünk, illetve röntgenfelvételek készülnek. Ezek alapján egy virtuális 3D-s Invisalign „látványterv” készül, mely előrevetíti, hogy hány darab láthatatlan sínt, alignert szükséges a kívánt fogmozgatás eléréséhez hordani. Így kiszámíthatóvá válik a tervezett fogmozgatáshoz szükséges kezelés hossza.

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozót fogászatunk most jelentős kedvezménnyel kínálja!

Bővebben az Invisalign-ről

A sikeresség egyik alapja a megnyerő külső, amely már bárki számára elérhető. A szabályos és egészséges fogsor jó közérzetet biztosít, magabiztossá tesz az üzleti életben és a magánéletben egyaránt. Fogszabályozásra szükség lehet esztétikai és funkcionális célból is, tehát nem csak esztétikus megjelenést kaphat tőle, hanem később kialakuló fogazati betegségeket is megelőzhet!

Esztétikai célú fogszabályozás

A mai világunkban és az üzleti életben a sikeresség kulcsa a magabiztos mosoly. A fogszabályozást a modern fogászati technológiáknak köszönhetően bármely életkorban, akár 60 évesen is el lehet kezdeni.

Mosolyogjon önfeledten!

Funkcionális célú fogszabályozás

A rendezetlen fogsor nem csak esztétikai szempontból lehet zavaró, de a szabálytalan fogak tisztán tartása nehezebb, éppen ezért számos fogászati problémát (fogszuvasodást, ínygyulladást) okozhat, idősebb korban pedig további fogágy problémát eredményezhet. A kusza fogsor ezen kívül rágási- és étkezési zavarok kialakulásában is szerepet játszhat, ami később gasztroenteorológiai tünetekhez vezethet.

Visszahívást kérek