BEYOND fogfehérítés Budapesten! Fogfehérítés akár egy óra alatt – akár 3-4 éves tartósság! Fájdalommentes fogfehérítés, biztonságos és nem károsítja a fogat! Keresse a CityDent fogászatot, ha fehérebb fogakat szeretne Budapesten!

Egy kutatás szerint, a megkérdezettek több mint 50%-ának a mosoly az első dolog, amit észrevesz egy emberen. A szép, fehér fogak és a magabiztos mosoly meghatározza mindennapjainkat, befolyásolja a rólunk kialakult képet a magánéletben és az üzleti életben egyaránt. A fogfehérítéssel esztétikusabbá és vonzóbbá tehetjük megjelenésünket, akár egy óra alatt!

+36-30-160-6000

Szakorvos által végzett, BEYOND fogfehérítés

A BEYOND fogfehérítő módszerrel akár egyetlen óra alatt 5-6 árnyalattal fehérebb fog érhető el. A fogfehérítés megkezdése előtt konzultálunk pácienseinkkel, mivel a fogak szerkezetétől és színétől is függ, hogy milyen eredmény érhető el a fogfehérítés során. Ezzel a technológiával a fogak akár 3-4 évig is megőrzik fehérségüket (egyénfüggő, és csak megfelelő szájápolás mellett garantálható).

A BEYOND fogfehérítés előnye:

– egy alkalom is elegendő a látványos eredmény eléréséhez,
– akár egy óra alatt is elvégezhető,
– fájdalommentes és biztonságos,
– nem károsítja a fogat, a fogtömést vagy a fogkoronát,
– megfelelő szájápolás mellett akár 3-4 évig tart.

A szakorvos által végzett fogfehérítés helyett sokan választják az otthoni fogfehérítést. Mindkét eljárásról elmondható, hogy fájdalommentes, biztonságos, és nem károsítja a fogakat.

Otthoni fogfehérítés

A fogfehérítésre – kontroll mellett – otthon is lehetőség van. Ebben az esetben előzetesen lenyomatot veszünk a pácienstől, majd a fogtechnikus elkészíti a fogfehérítéshez használt sínt. Ezután átadjuk otthoni használatra, a fogfehérítő anyagot tartalmazó szettel. A páciens később a fogfehérítő anyagot a sínbe helyezi, majd a sínt az alsó és a felső fogazatra helyezi fel. Az anyagfelesleget minden esetben le kell törölni az ínyről!

A fogfehérítés csak egészséges íny és fogak esetében végezhető! Nem megfelelő szájhigiénia esetén a fogfehérítő kezelést minden esetben egy dentálhigiéniai kezelés, valamint fogkő eltávolítás előzi meg.

A CityDent rendelőiben lehetőség van belső fogfehérítésre is. A belső fogfehérítés során az elszürkült, elhalt fogakat több alkalmas kezelés próbáljuk esztétikusabbá tenni.

Fontos tudni: A kávé, a tea és a dohányzás rontja a fogfehérítés hatását! A fogfehérítés után sem javasolt!

Visszahívást kérek