Teljes körű, fogászati ellátás

Rendelőnkben dentálhigiéniai ellátást, esztétikai fogászati és konzervatív kezeléseket, szájsebészeti beavatkozásokat és fogpótlásokat is egyaránt végzünk. Ezen felül, specialistáinknak köszönhetően, a gyermek- és felnőtt fogszabályozás, a fogászati implantáció, a fogsebészeti beavatkozások elvégzését megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező szakembergárda biztosítja. Ezért pácienseink teljes fogászati ellátása során gyakran több kolléga is végez kezeléseket a megfelelő szakterületen. Helyben történik a diagnosztikához szükséges valamennyi röntgenfelvétel elkészítése – digitális formában – ezzel is csökkentve a pácienseket ért sugárterhelést. Hagyományos felvételeken felül lehetőségünk van a legmodernebb csúcstechnikával, 3D fogaszati CT felvételt készíteni. Minőségpolitikánkban nagy hangsúlyt kap a kompetencia szint. A munkafolyamatokban dentálhigiénikus, és több szakvizsgával, és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosok illetve szájsebészek vesznek részt.

Élen lenni, és a legújabb csúcsminőségű berendezéseket használni

XXI. századi, CAD/CAM csúcstechnikai berendezéseinkkel, a centrumunkban található fogtechnikai laborunk segítségével, kimagasló esztétikai igényű, fémmentes fogpótlásokat készítünk különleges, lenyomatvétel nélküli, szkenner eljárással.

Fókuszban a mosolygó, elégedett páciens

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű tájékoztatásra, a garanciális feltételekre valamint pácienseink folyamatos utógondozására. A megfelelő szakembergárdán és a kellemes, Andrássy úti panorámás rendelői környezeten felül a pácienseink kényelmét szolgálva biztosítjuk, hogy a kezelés teljes időtartama alatt, ingyenesen parkolhatnak, klimatizált, 2 szintes teremgarázsunkban.