Teljes körű, fogászati ellátás

Dentálhigiéniai ellátástól kezdődően, esztétikai fogászati, konzervatív kezeléseket és fogpótlásokat végzünk. Ezen felül, specialistáinknak köszönhetően, a gyermek- és felnőtt fogszabályozás, a fogászati implantáció, fogsebészeti beavatkozások, minden esetben megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező szakembergárda, csapatmunkában biztosítja. Ezért pácienseink teljes fogászati ellátása során gyakran több kolléga is kezeléseket végez, a megfelelő szakterületeken. Helyben történik a diagnosztikához szükséges valamennyi röntgenfelvétel elkészítése – digitális formában – ezzel is csökkentve a pácienseket ért sugárterhelést. Hagyományos felvételeken felül lehetőségünk van a legmodernebb csúcstechnikával, 3D fogaszati CT felvételt készíteni. Minőségpolitikánkban nagy hangsúlyt kap a kompetencia szint. A munkafolyamatokban dentálhigiénikus, fogorvos, és több szakvizsgával is rendelkező, évtizedes szakmai tapasztalatú fogszabályozó szakorvos illetve szájsebész vesz részt.

Élen lenni, és a legújabb csúcsminőségű berendezéseket használni

XXI. századi, CAD/CAM csúcstechnikai berendezéseinkkel, a centrumunkban található fogtechnikai laborunk segítségével, kimagasló esztétikai igényű, fémmentes fogpótlásokat készítünk különleges, lenyomatvétel nélküli, szkenner eljárással.

Fókuszban a mosolygó, elégedett páciens

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű tájékoztatásra, a garanciális feltételekre valamint pácienseink folyamatos utógondozására. A megfelelő szakembergárdán és a kellemes, Andrássy úti panorámás rendelői környezeten felül a pácienseink kényelmét szolgálva biztosítjuk, hogy a kezelés teljes időtartama alatt, ingyenesen parkolhatnak, klimatizált, 2 szintes teremgarázsunkban.