Az esztétikai fogászat – 5 dolog, ami garantáltan még vonzóbbá teszi Önt is!

Manapság számtalan lehetőségünk van, hogy szebbé, vonzóbbá tegyük megjelenésünket. Természetesen tökéletes külsőnkhöz elengedhetetlen az esztétikus fogsor és a megfelelő szájhigiénia – ehhez nyújt segítséget az esztétikai fogászat!

A CityDent Fogászat és Szájsebészet szakemberei készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást azért, hogy még bátrabban mosolyoghasson. Az esztétikai fogászat vívmányai számtalan lehetőséget kínálnak, hogy előnyösebb külsőre tegyünk szert – ilyen például a fogfehérítés, az esztétikai fogpótlás, a héjkerámia, a porcelán fogtömés, a fogszabályozás!

CityDent Fogászat, Budapest, V, kerület, esztétikai fogászat, esztétikai fogkezelés

A tökéletes külső eléréséhez nyújt lehetőséget az esztétikai fogászat számos kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítéssel egy órán belül több árnyalatnyit világosítunk fogain. A fogfehérítés tökéletesen fájdalommentes, biztonságos, és egyáltalán nem károsítja a fogzománcot, az esztétikai fogászat egyik legkedveltebb kezelése.

Esztétikai fogpótlások

Nagy pontosságú, tisztán kerámiából készülő (cirkóniumoxid vázra égetett), így a fogszínnel teljesen megegyező színű fogpótlások készíthetők a CAD/CAM technológiának köszönhetően, nagyon rövid határidővel.

Minden, amit az esztétikai fogpótlásokról érdemes tudnia!

CityDent Fogászat Budapest, V. kerület, esztétikai fogászat, esztétikai fogpótlás, fogfehérítés

Az esztétikai fogászati kezelésekkel ragyogó mosolyt varázsolhatunk

Héjkerámia

A héjkerámia kiválóan alkalmas arra, hogy ne az egész fogsort, csak egyetlen elkopott, elszíneződött vagy más szempontból sérült fogat tegyünk esztétikusabbá. Az esztétikai fogászatban használt héjkerámia megoldást jelent foghézag eltüntetésére is.

Porcelán fogtömés (inlay)

A porcelán fogtömés nem csak a fogszínnel megegyező árnyalata miatt jelent újdonságot, hanem azáltal is, hogy ezek a porcelán tömések saját fogtechnikai laborunkban készülnek. A porcelán tömés nem csak szebb, kényelmesebb is, hiszen csak addig kell tátott szájjal a fogorvosi székben ülni, amíg a kész tömést beragasztjuk a helyére.

Fogszabályozás

Az esztétikai fogászat egyik legismertebb része a fogszabályozás, ame