Esztétikai fogászat? Manapság számtalan lehetőségünk van, hogy szebbé, vonzóbbá tegyük megjelenésünket. Természetesen tökéletes külsőnkhöz elengedhetetlen az esztétikus fogazatunk és a megfelelő szájhigiéniánk, ehhez nyújt segítséget az esztétikai fogászat…

A mosoly meggyőző ereje – XXI. századi modern esztétikai fogászat

Fogfehérítés: A Zoom fogfehérítő technika segítségével egy óra alatt, egyszeri kezeléssel 3-4 évig kitartó eredmény is elérhető! Az eljárás nem károsítja a fogzománcot, nem okoz helyi érzékenységet. Esztétikai fogpótlás: A fogpótlások elkészítésekor olyan természetes kerámia anyagokat használunk, melyek megtévesztésig hasonlítanak a saját fogakra. A modern technológiának köszönhetően az esztétikai fogpótlások ezredmilliméteres pontossággal rövid idő alatt valósulnak meg rendelőnkben. Héjkerámia: A héjkerámia segítségével az esztétikailag különösen fontos területeken lehetőség van akár egy kopott, repedt vagy sérült fog esztétikusabbá tételére. Ezzel a technikával a fogak közti hézagok is eltüntethetőek.

Fogékszer: Számtalan fogékszer közül választhat nálunk, az ékszer felhelyezése pár percet vesz igénybe. Legyen trendi!

Porcelán fogtömések – inlay: A fogak nagyobb mértékű szuvasodása vagy károsodása helyreállítható kerámiabetét (inlay) segítségével, mely esztétikus, pontos és tartós megoldást nyújt pacienseink számára.

Gyermekek számára tejfog töméséhez választhatóak színes, mókás tömőanyagok.

A CityDent Fogászat és Szájsebészet szakemberei készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást azért, hogy még bátrabban mosolyoghasson.

A fogászat vívmányai számtalan lehetőséget kínálnak, hogy előnyösebb külsőre tegyünk szert, mint például a fogfehérítés, a fogékszer, az esztétikai fogpótlás, a héjkerámia, a porcelán fogtömés, a fogszabályozás és akár színes fogtömések tejfogakba…

CityDent fogászat Budapest – esztétikai fogászat

Fogfehérítés

Fogfehérítéssel egy órán belül több árnyalatnyit világosítunk fogain. A fogfehérítés tökéletesen fájdalommentes, biztonságos és egyáltalán nem károsítja a fogzománcot.

CityDent fogászat Budapest – esztétikai fogászat

Fogékszer

A különböző kövekből, aranyból, illetve fehéraranyból készült ékszerek a fogtömésben, fogpótlásban, valamint a fogfelszínen kerülnek rögzítésre.

CityDent fogászat Budapest – esztétikai fogászat

Esztétikai fogpótlások

Nagy pontosságú, tisztán kerámiából készülő (cirkóniumoxid vázra égetett), így a fogszínnel teljesen megegyező színű fogpótlások készíthetők a CAD/CAM technológiának köszönhetően nagyon rövid határidővel.

CityDent fogászat Budapest – esztétikai fogászat

Porcelán fogtömés (inlay)

A porcelán fogtömés nem csak a fogszínnel megegyező árnyalata miatt jelent újdonságot, hanem azáltal is, hogy ezek a porcelán tömések saját fogtechnikai laborunkban készülnek. A porcelán tömés nem csak szebb, kényelmesebb is, hiszen csak a kész tömés beragasztása idejére kell tátott szájjal a fogorvosi székben ülni…

CityDent fogászat Budapest – esztétikai fogászat

Fogszabályozás

Fogszabályozás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt! Többféle megoldás – az egyéni adottságoknak megfelelően.

CityDent fogászat Budapest – esztétikai fogászat

Színes fogtömések a tejfogakba

Az a gyerek, aki maga választhat a vidámabbnál vidámabb színek közül, nem fog félni a fogorvostól!