Az Ön és a személyzet biztonsága érdekében kialakított egyéb óvintézkedések

  1. Időfaktor – a kezelésekre az eddigieknél hosszabb időt hagyunk ki, hogy biztosítani tudjuk a maximális védelemhez szükséges sterilitást, illetve megszüntetni a felesleges extra kontaktusokat a rendelőben.
  2. Váltott rendelők – a CityDent Fogászaton lehetőségünk van váltott rendelőhasználatra. Ennek legfontosabb előnye, hogy olyan rendelő helyiségben történik az Ön kezelése, melyet a megelőző egy órában extra sterilzálási protokollnak vetettünk alá.
  3. A magas kockázatúnak minősített aeroszol képződéssel járó beavatkozásokat lehetőség szerint a nap végére ütemezzük.
  4. Uv-C lámpás műtéti sterilizáló torony – a beavatkozások után a rendelő levegőjét, és felületeit a szigorított tisztítási és takarítási protokollon felül extra védelemmel látjuk el. A kórházak műtőjében használatos nagy teljesítményű, germicidlámpás torony alkalmas arra, hogy 30 perc behatási idő alatt elpusztítson minden, a megvilágítása alá kerülő vírust, baktériumot, beleértve a SARS-CoV 2 új típusú koronavírust is. Az aeroszol képződéssel járó beavatkozások alatt jelentős mennyiségű apró lebegő vízrészecske képződhet, melyek belsejébe – fertőzött páciens ellátásakor – vírusok kerülhetnek. A vírussal szennyezett levegő belégzése átfertőződést okozhat. A Hollandimpex cég által forgalmazott sterilizáló torony ennek megakadályozására, a vírusok elpusztítására alkalmas! Az előbb említett váltott rendelőhasználattal könnyen megoldható, hogy amíg az egyik rendelőben kezelést végzünk, addig a másikat megvilágítva annak levegőjét csírátlanítjuk.
  5. Rendelőnkben munkatársainkat rendszeresen ellenőrizzük koronavírus gyorsteszttel. Továbbá kollégáink FFP-2-es és FFP-3-mas maszkok, kesztyű, védőruházat, és az arcot védő plexi viselésével védekeznek, és védik a Páciensek egészségét is.
  6. Koronavírus gyorsteszt elvégzését Pácienseink is kérhetik rendelőnkben. A teszt egy már lezajlott, vagy pár hete aktív fertőzés után a páciensben kialakult immunválasz kimutatására alkalmas eszköz.