A jövő technológiája: a digitális fogászat.

A CAD/CAM fogászati technológia előnyei

A CityDent fogászat budapesti rendelőjében tisztán kerámiából készülő, nagy pontosságú, fémmentes fogpótlások készülnek a legmodernebb CAD/CAM fogászati technológiának köszönhetően, igen rövid határidővel. A jövő technológiája a digitális fogászat: az eljárás segítségével a fogpótlásokat akár 2-4 napon belül elkészítjük.

CityDent Fogászat Budapest, V. kerület - CEREC eljárás, CAD/CAM eljárás

Az eljárással gyorsan és fémmentesen készítjük el különböző fogpótlásait.

A digitális fogászati eljárás lépései:

1. Első lépésként eltávolítjuk a sérült, beteg fogrészeket és a régi töméseket.

2. Egy szájkamera segítségével felvételt készítünk a fogakról. Ennek segítségével kifaragjuk a fogpótlást egy kerámia-téglából.

3. Miután elkészítettük az új tömést, behelyezzük a helyére. Ez a tömés egy speciális ragasztásnak köszönhetően azonnal terhelhető.

A digitális technológiának, a polírozásnak, illetve a fogszínnel megegyező színösszetételnek köszönhetően a fogpótlás úgy fog kinézni, mintha teljesen igazi lenne. A tökéletes ragasztásnak és a technológiának köszönhetően rendkívüli tartósságot garantálunk pácienseinknek.

Mi minden készíthető ezzel az eljárással?

Tömések a digitális eljárás használatával

A régi tömések eltávolítása után egyedileg gyártott kerámia-restaurációt fogorvosaink pontosan be tudják helyezni a fogba. Az egész fogászati eljárás mindössze 60 percet vesz igénybe.

Koronák készítése

Koronák behelyezéséhez mindössze egyetlen alkalomra van szükség, maga a beavatkozás csupán egy-két órát vesz igénybe! A régi módszerek ezzel szemben rendkívül körülményesek és hosszadalmasak voltak.

Kerámiahéjak készítése

A csorba vagy elszíneződött első fogakat gyakorlatilag tökéletesen rendbe lehet hozni az úgynevezett kerámiahéjakkal. A kerámiahéj maximálisan biztonságos és tökéletesen illeszkedik a foghoz, szinte észre sem lehet venni. Tegye Ön is szebbé elszíneződött vagy csorba fogait!

Milyen előnyei vannak a digitális fogászati eljárásnak?

• Megkíméli az egészséges fogakat.

• Teljesen fémmentes, így allergiás betegeknél is bátran alkalmazható.

• Biokompatibilis fogkerámia.

• Tökéletes esztétikai külsőt eredményez.

• Teljesen biztonságos.

• Rendkívül tartós.

• Az eljárás esetében az ár és a minőség aránya verhetetlen.

Kérjen időpontot a CityDent Fogászat szűrővizsgálatára, vagy foglaljon időpontot fogászati kezel