preloder

Alpha Bio implantátum

//Alpha Bio implantátum

A fogpótlási módszerek közül a fogorvosi implantátumok beültetése a legmodernebb és leghosszabb élettartammal kecsegtető megoldás. . A fogimplantátum szövetbarát anyagból, titánból előállított műgyökér, mely biztos alapot képez a fogpótlásoknak. Míg híd vagy korona készítésekor meglévő fogainkat lecsiszolják, az implantáció során saját fogainkat nem éri semmilyen külső beavatkozás. Egy fog és több fog hiányának pótlására is alkalmas a fogászati implantátum, amely segítségével akár a teljes fogsor is pótolható.

A CityDent rendelőjében megtalálhatóak a standard, valamint a prémium kategóriát képviselő fogimplantátumok.A standard implantátumok közzül az Alpha Bio implantátum család. A névadó cég közel húsz éves múltra tekint vissza a fogimplantátumok gyártásában, 2008-tól a svéd Nobel Biocare cég fennhatósága alatt üzemelnek, mégis kedvezőbb áron kínálnak prémium termékeket a Nobel Biocare saját termékeihez viszonyítva, melyekre a CityDent most még ráadásul jelentős kedvezményt is biztosít.

Speciális Nano Tec felszín

A többi implantátum típussal összehasonlítva az Alpha Bio implantátum kedvező tulajdonsága a behelyezéskor már meglevő kiemelkedő stabilitás és az implantátum csontszövetbe való beágyazódásának gyorsasága, melyet a speciális Nano Tec felszín biztosít.

Az Alpha Bio implantátum család SPI típusának előnye abban áll, hogy olyan fogászati szituációkban is lehetővé teszi a beültetést, melyekre korábban nem nyílhatott lehetőség. Az SPI implantátum mély csavarmeneteinek és “aggresszív” menetemelkedésének révén a fejlesztő mérnökök elérték, hogy nagyon magas csonttömörítő hatása révén az implantátum olyan pácienseknél is beültethető, akiknek meglévő, igen porózuscsontállománya egyébként nem tenné lehetővé az implantációt.

Behelyezése során az implantátum tényleges átmérőjénél kisebb átmérőjű előfúrást igényel, ezáltal a csontveszteség mértéke jelentősen csökken, és az implantátum körüli fogak sérülésének veszélye is minimális. Az implantátum iránya műtét közben változtatható,  optimalizálható.

10 éves garancia

A csontleépülés megelőzésének érdekében, az implantátum beültetésére szerencsés, ha a fogeltávolítás után minél hamarabb sor kerül. Új keletű foghiány esetén kínálnak kiváló alternatívát a Nobel Activetípusú prémium kategóriájú implantátum mellett, az erősebb  menetemelkedésű Alpha Bio SPI implantátum, melyre 10 éves garanciát biztosít a gyártó.

Az implantáció ára tartalmazza a beültetés műtéti költségét, valamint  a titánból készült, Alpha Bio implantátumot., Az Alpha Bio implantátum fejrész viszont már külön költség tárgyát képezi. Az implantátum beültetése után a mosolygáskor és beszéd során is látható, azaz az esztétikus területre behelyezett implantátumokra magas esztétikai igényeket biztosító cirkonium-oxid kerámiából készült felépítmények kerülnek, míg a kevésbé szembetűnő, hátsó rágófogakat nagy teherviselésnek ellenálló titán felépítményekkel pótolják. Ha a fogbeültetés altatást igényel, ennek költsége is növeli az implantációs műtét végösszegét.

2018-01-09T15:24:11+00:00